• Til private og professionelle

Hvad kan vi gøre for dig..?

Hos LAKexperten kan vi meget mere end at lakere biler. Her er et udpluk af, hvilke ydelser vi tilbyder. – Det er uanset om du er bilimportør, pladeværksted, vognmand, privat- eller industrikunde.

Bilen står som ny bagefter

For os er autolakering både en passion og et håndværk, som vi bliver ved med at forfine og udvikle. Målet er altid et perfekt resultat, der holder i årevis og helst bilens levetid ud. Det gælder uanset hvilken del vi håndterer på køretøjet.

Vi fikser småbulerne – hurtigt og billigt

Har bilen fået en mindre bule eller ridse? Er kofangeren måske revnet? Vi hjælper med en hurtig og billig reparation. Vores medarbejdere er faglærte autolakerere, der udelukkende bruger de ypperste produkter og den nyeste produktionsteknologi.

Det bedste resultat

Flere og flere biler udstyres i dag med kofangere og andet af plast. Hos LAKexperten er vi specialister i at udbedre revner, ridser og andre plastdele på bilen, hvis uheldet er ude. Vi benytter naturligvis kun godkendte produkter, som opfylder bilfabrikanternes krav.

Skal du have ny bil..?

Billak kan blive mat og trist efter mange besøg i vaskehallen. Det kan en professionel polering råde bod på. Det samme gælder, hvis din bil skal sælges og derfor skal fremstå ekstra flot og velholdt.

Når bilen er dit vistikort

Bilens udseende sender en lang række signaler, der fortæller noget om din virksomhedsprofil. Det gælder uanset om du er vognmand med ét lastvognstræk eller stor virksomhed med mange biler i flåden.

Lakering til industri

Stor eller småt? Vi klarer det meste. Med mange års erfaring indenfor industrilakering rådgiver vi gerne om behandlingstyper og farvevalg, så overfladen får præcis den karakter og finish, som du ønsker. Metallic, mat, med eller uden struktur.

Nyt liv til dit interiør

Har den dyre skalstol fået ridser, eller har hunden givet døren kradsemærker? Kunne det være fedt med en enkelt spisebordsstol eller to i neonorange? Vi lakerer døre, køkkenlåger, reoler, designerstole, lamper og alt andet interiør, så det igen bliver som nyt!

Vognen bliver som ny

Selv om du passer hysterisk godt på vognen kan du være uheldig, at den får en skade. En ridse, en lille bule, en større eller mindre lakskade. I så fald er det afgørende, at skaden bliver udbedret, så vognen igen fremstår ny og fin.

Renovering eller speciallakering af fælge

Det kan være svært at undgå ridser og skrammer på alufælge og det er dyrt at købe nye. her er der mulighed for at LAKexperten kan renoverer en enkelt fælg eller måske lakerer fælgene i en helt ny specialfarve efter ønske.