• AUTOLAKERING FOR PRIVATE - OG MEGET MERE

Bilen står som ny

Kofanger, kølerhjelm, fælge, døre… Din bil kan nemt komme til at trænge til en kærlig hånd og en professionel autolakering. I vores lakopbygning arbejder vi altid efter bilfabrikantens eller lakproducentens vejledning, så du får det bedste resultat.

Vi fikser småbulerne – hurtigt og billigt

Har bilen fået en mindre bule eller ridse? Vi hjælper med en hurtig og billig reparation. Vores medarbejdere er faglærte autolakerere, der udelukkende bruger de højkvalitetsprodukter og den nyeste produktionsteknologi.

SKAL DU HAVE NY BIL..?

Billak kan blive mat og trist efter mange besøg i vaskehallen. Det kan en professionel polering råde bod på. Det samme gælder, hvis din bil skal sælges og derfor skal fremstå ekstra flot og velholdt.

Revne eller bule i kofangeren..?

Hvis kofangeren eller anden plast del har fået en mindre bule eller revne, kan den oftes repareres, så reparationen ikke bliver synlig. Vi er specialister i plastreparationer og benytter kun godkendte processer og produkter.

SPECIALLAKERING AF MOTORCYKLER

Har du et ønske om at få din motorcykel speciallakeret, er det en opgave for LAKexperten, find din lokale LAKexpert og få råd og vejledning omkring farver, lakerings metoder m/m. Hvis din Motorcykel får en skade, hjælper vi med at kontakte dit forsikringsselskab.

Er du kørt på en kantsten!

Hvis du har været uheldig og har påkørt en kantsten eller der er sket andre skader på dine fælge, kan det sagtens lade sig gøre at renoverer dem så de fremtræder som nye. Kontakt din nærmeste LAKexpert og få gode råd til udbedring af skaden.

Vognen bliver fin igen

Hvis campingvognen har fået en skade, kan vi udbedre den. Vi råder over et særligt system, som sikrer, at både struktur og farve bliver som resten af vognen. Er det en større skade, hjælper vi med at kontakte dit forsikringsselskab.

Nyt liv til dit interiør

Har den dyre skalstol fået ridser, eller har hunden givet døren kradsemærker? Kunne det være fedt med en enkelt spisebordsstol eller to i neonorange? Vi lakerer døre, køkkenlåger, reoler, designerstole og lamper.