• Præcision og overblik

Til aftalte tid og sted

Hurtig, effektiv og præcis levering er en æressag for os. Netop her findes noget af den unikke værdi, som du får i samarbejdet med LAKexperten.

Det gælder alle de godt 400 lakerings-reparationer, som vores 43 værksteder dagligt udfører. Vi ved at vi med vores præcision, kan være en stor bidragsyder til minimerer løbende omkostningerne hos vores samarbejdspartner. “Afleverer hellere for tidligt end for sent” og “hjælp med at minimere spildtid”, det er nøgleord for os.

Vores fleksiblitet og fokus på vores kunders tid og planlægning, har højeste prioritet og skaber stor konkret værdi i det daglige samarbejde.

Enkel booking og planlægning for det professionelle marked

Med IT booking og planlægningssystemet LAKplan, får det professionelle marked adgang til et helt unikt overblik og indblik i egen og vores produktion.

Vores fleksible ordrebooking giver det samtidig mulighed for at sætte den leveringstid, der passer dit værksteds produktion. LAKplan giver samtidig fuldt dokumenteret overblik over reparationsforløbet og de anvendte lak opbygninger.

LAKplan gør det let og enkelt for dig at booke dine opgaver hos os.

Kontakt dit lokale LAKexperten for at komme i gang med LAKplan.

Når det passer dig

Nok er vi landsdækkende, men ligger der ikke en LAKexperten rundt om dit gadehjørne, finder vi en løsning på at få hentet og leveret opgaven. Vores værksteder har hente-/bringe-service og kører gerne for din skyld.