• Garanti - langt ud over standarden

Kvalitet i top – med garanti..!

I LAKexperten arbejder vi efter de samme processer og med de samme kvalitetsprodukter. Det betyder at LAKexperten er din sikkerhed for, at vores lakeringsarbejde holder farve og glans i mange år fremover. I kraft af vores samarbejde med én af verdens største lakproducenter Cromax, kan vi tilbyde en lakering, som giver længere lakgaranti end den oprindelige garanti, der fulgte med bilen. Herunder kan du læse mere om vores 2 garantier.

3 års landsdækkende garanti – som standard…
De fleste bilmærker tilbyder 3 års lakgaranti eller mere på nye biler. Derfor tilbyder LAKexperten som standard 3 års landsdækkende garanti på det lakeringsarbejde, vi udfører. Det betyder, at du kan føle dig helt sikker på, at lakeringsarbejdet lever op til de krav som du, din kunde eller samarbejdspartner har til reparationen.

  • LAKexperten er landsdækkende. Skulle der mod al forventning opstå en reklamation, kan du kontakte et hvilket som helst LAKexperten værksted for udbedring.

Lifetime Warranty – supported by CROMAX
Til de bilmærker, der har en længere garanti, eller hvor du som samarbejdspartner eller bilejer ønsker ekstra tryghed for kvaliteten, tilbyder vi i samarbejde med lakproducenten Cromax (en del af Axalta Group) Lifetime Warranty. Som certificeret Lifetime Warranty udbyder, tilser og sikre vores hovedleverandør kontinuerligt, at vi kun benytter godkendte kvalitetsprodukter og lakeringerne opbygges efter de gældende anvisninger.