• Når som helst - hvor som helst

Når kvalitet er mere end farve

VI SKABER VÆRDI PÅ DIN BUNDLINJE..

Et værdiskabende samarbejde udspringer først og fremmest af en indgående forståelse for, hvordan vores kunders processer og spildfaktorer kan effektiviseres mest muligt. Som samarbejdspartner til en lang række professionelle pladeværksteder og bilimportører har vi en god indsigt i og løsninger til, hvordan vi kan skabe et så effektiv og samtidig kvalitetssikret samarbejde som muligt. Kodeordet er: kommunikation. Og gennem den en sikring af at du som samarbejdspartner får den fleksible leverance og kvalitet, som sikre den bedst mulige bundlinie.

Når du vælger at arbejde sammen med LAKexperten, får du en stærk samarbejdspartner, der er passioneret omkring sit håndværk, og som strækker sig langt for at leve op til dine forventninger, krav, strategier og planer. LAKexpertens værksteder er alle frivillige og ejerdrevne. Det afspejler sig i den høje grad af kvalitet, engagement, perfektionisme og service, du oplever, når du arbejder arbejder sammen med et af vores lokale værksteder.

Ensartet landsdækkende løsning – med øje for det lokale islæt

2 KUNDER ER IKKE ENS…

LAKexperten er landsdækkende, hvilket giver en række logistiske og servicemæssige fordele. Nogle af vores største styrker er fleksible leveringstider, ensartede transparente processer, skræddersyede løsninger, højeffektive produkter, veluddannede medarbejdere og meget, meget mere.

Men vi ved også at dét som gør os helt unikke er vores lokale islæt og forståelse for at selv et landsdækkende samarbejde skal tilpasses til de lokale behov for at sikre den bedste kundeoplevelse.

Herunder kan du læse mere om nogle af vores ydelser, som vi naturligvis tilpasser præcist til dine behov.

Et værdifuldt samarbejde

Som bygger på 3, helt simple, men vigtige principper. TID – KVALITET – TRYGHED