Kontaktinformation

LAKexperten Odense
Indehaver: Leif Henriksen

Mail: leif@fli-lakering.dk

Dyrup Autolakering A/S

Thujavej 1

5250 Odense SV

Telefon: 66 17 04 83

E-mail: dyrupautolakering@mail.dk

Fyens Lakerings-Industri

Åsum Bygade 13

5240 Odense NØ

Telefon: 66 13 28 79

Mail: post@fli-lakering.dk

Samlet hjemmeside: www.lakexpertenodense.dk

LAKexperten Odense tilbyder

Hos Dyrup Autolakering har vi det godt med hinanden – og vores kunder

 Hos LAKexperten Odense er vi særlige opmærksomme på kvalitet, og vi udfører derfor vores opgaver med præcision. Vores ansatte er dygtige medarbejder, der sætter en ære i at udføre deres håndværk med kvalitet i højsæde. På tværs af vores to afdelinger Dyrup Autolakering og Fyens Lakerings-Industri har vi et stærkt team, der sikrer vores erhvervs- og privatkunder en optimal kvalitet samt konkurrencedygtige priser.

Hos LAKexperten Odense tilbyder vi en lang række lakerings- og vedligeholdelsesløsninger indenfor vådlakering, pulverlakering, forbehandling og polering. Vores engagerede medarbejdere rådgiver gerne om valg af lak, farve samt lakpleje.

Vi sliber, grunder og maler alt fra biler, varevogne, motorcykler, fælge, designmøbler, børnemøbler, inventar, køkkener, lamper, cykler, emhætter, drivhuse, instrumenter, låger, døre, skilte, skruer, kroge m.m. Vi kan male enhver overflade om det f.eks. er træ, flamingo, stål, jern, aluminium eller plastik.
Vi er autoriseret hos Montana Møbler A/S, hvilket betyder vi maler dine Montanamøbler i de originale farver, så de igen fremstår moderne og fabriksnye.

Kontakt os gerne for et tilbud.

Certificeringer