Ny LAKexpert i Videbæk

NY LAKexpert åbner dørene op!

Pr. 1. marts åbner Daniel Nørregaard dørene op for LAKexperten – Kviklak i Videbæk og skal fra det tidligere LAKexperten – Autoglans lokaler drive sit værksted. Siden nytår har Daniel og hans team arbejdet ihærdigt på at gøre klar til at kunne servicere de midt- og vestjyske kunder og er nu endelig klar!

Daniel har de sidste 10 år arbejdet som autolakerer med primært fokus i kabinen og finder nu at tiden var den rigtige til at prøve kræfter som selvstændig. Det har nok altid ligget lidt i kortene, at jeg en dag skulle blive selvstændig. Siden jeg var lille knægt har jeg slebet biler og i det hele taget deltaget, hvor jeg kunne bidrage på min far værksted i Odder. Så lakken kom i mit liv, lidt på samme tidspunkt som modermælken, smiler Daniel og fortsætter: Når nu autolakering har været en så stor del af mit lev altid, så føles det helt rigtig, at jeg nu tager det sidste skridt og tager det fulde ansvar. Og jo det er en stor mundfuld og der er mange discipliner som skal mestres, men jeg har heldigvis et rigtigt godt bagland af rådgivere og sparringspartnere som har en lige så interesse i at sikre tilfredse kunder, som jeg har og derfor er jeg fuld af fortrøstning.

Jeg har allerede været rundt at hilse på mange kunder og jeg må sige at jeg er blevet rigtig godt taget imod. Og nu glæder vi os bare til at komme rigtigt i gang. Vores kunder skal kende os for den høje kvalitet og derudover skal de vide, at vi strækker os langt for at lytte til og imødekomme de behov, de måtte have i forhold til fleksibel levering og overholdelse af leveringsterminer, udtaler Daniel og fortsætter:  Jeg tror på, at det er ydelsen og den service der ligger rundt om, der er det vigtigste og som holder længst, når værksteder og forhandlere skal vælge samarbejdspartner. Og det synes jeg vi er klædt godt på til at imødekomme, ikke mindst fordi vi får god støtte fra LAKexperten og deres koncepter.

Dialog og engagement Forud for indtrædelse i kæden har der gennem længere tid været en god dialog mellem Daniel og LAKexperten. – Kædesamarbejde er et nyt område for mig, og der mange ting, at vi skal forholde sig til.  Vi har haft en god dialog om hvordan det er, at være en del af en kæde, og dermed få en hel masse kolleger, fortæller Daniel Nørregaard, som glæder sig til at møde flere af sine nye kolleger, ved det kommende ERFA møde ogkunne danne sig et indtryk af, hvordan der arbejdes med bl.a. Landsdækkende kunder, koncepter og procesoptimering af værkstedet.

Gevinst for alle På værkstedet i Videbæk glæder såvel Daniel, som medarbejdere sig til at kommer rigtigt i gang med arbejdet. Han forklarer: – LAKexperten har nogle rigtigt gode koncepter og måleredskaber i forhold bl.a. kvalitet og leveringstider og det vil uden tvivl blive en gevinst. Ikke kun for os på værkstedet, men også for kunderne.

Kædesamarbejde styrker Daniel er ikke i tvivl om, at det at være en del af et kædesamarbejde giver et godt afsæt til fremtiden. Konkurrencen er hård og det er ikke svært at forudse, at det i fremtiden vil være svært at klare sig som enkeltstående værksted. LAKexperten koncepter og know how giver et unikt udgangspunkt for udvikling af vores værksted. Og det kan man på ingen måde hamle op med som enkeltstående værksted, slutter den nye LAKexpert.