LAKexperten Odense
Hos Dyrup Autolakering har vi det godt med hinanden - og vores kunder
 
Som kunde hos Dyrup Autolakering møder du ikke blot et professionelt team af kompetente medarbejdere, men også en venlig og uformel omgangstone. Vi lægger vægt på at have det godt med hinanden – og med vores kunder. Det skal være rart at komme hos os.
 
Vores dygtige og engagerede medarbejdere sørger for kvalitet i alle led. Samtidig hjælper vi dig gerne med råd og vejledning om lak og lakpleje.
 
Vi løser også opgaver for private. Har din bil fået f.eks. stenslag eller ridser i lakken, eller trænger designerstolen til nyt liv, så hjælper vi dig gerne. Kontakt os for et uforbindende tilbud.

LAKexperten Odense overtager FLI

LAKexperten Odense - Dyrup Autolakering har overtaget Fyens Lakerings - Industri A/S og er dermed fuldt leveringsdygtige indenfor industrilakering.

Læs mere om FLI > 

LAKexperten Odense Lifetime Warranty certificeret
 

LAKexperten Odense - Dyrup Autolakering har netop haft besøg af en certificeringsmedarbejder fra LakGruppen/ DuPont Refinish og kan nu kalde sig Lifetime Warranty værksted.

Banebrydende og vedvarende garanti
Lifetime Warranty tilbydes i Danmark eksklusivt til LAKexpertens kunder i samarbejde med LakGruppen og DuPont Refinish.

LAKexperten Odense ISO certificeret certificeret

LAKexperten Odense er føjet til listen af værksteder i den frivillige kæde, der smykke sig med den fornemme ISO 9001 / KS2000 certificering.

Kontaktinformation

Indehaver Leif Henriksen

Thujavej 1, 5250 Odense SV
 
T 66 17 04 83
 

Onlinebooking

Ydelser


    
    

Certificeringer

    

Intranet


LAKplan login:

LAKplan login

Nyheder

  • Grundet travlhed på værkstedet i Vejle søges all-round autolakerere med fokus på kvalitet og høj faglighed.
    

LAKexperten  - Livøvej 21 - 8800 Viborg - Tlf.: 70 25 00 02 - Fax: 70 14 14 61 - info@lakexperten.dk - CVR-nr. 35 53 44 15

Intranet

Luk